Stipčević završio karijeru: Dao sam sve od sebe i neću požaliti

foto:Drago Perko/Kosarka.si

Hrvatski košarkaš Rok Stipčević odlučio je da završio profesionalnu karijeru. Posljednji meč odigrao je u dresu Krke.

Poslednji meč u karijeri Stipčević je odigrao u šampionatu Slovenije. Njegova Krka je zaustavljena u polufinalu od ekipe Heliosa.

“Dao sam sve od sebe, fizički i psihički od svoje 7. godine do ovog zadnjeg dana! Sati i sati treninga, spavanja s loptom i pokušaja da budem najbolja verzija sebe na i izvan terena! Dakle… 20 godina profesionalnog košarkaša dolazi kraj i putovanje je bilo nevjerovatno! Blagoslovljen sam koliko sam prijatelja za cijeli život stekao! Potpuno sam uživao u svakoj sekundi putovanja! Dok jedan moj san završava, drugi počinje!

Puno sam stvari naučio tokom svoje karijere, ali jednu stvar koju želim prenijeti mladim ljudima koji pokušavaju postići svoje ciljeve je da se naporan rad isplati uvijek, ali uvijek!!!!

Imaj svoj put, radi kontinuirano i uspjećeš. Niko vas ne može zaustaviti ako istinski vjerujete i radite na tome, svaki dan! Ići na pola puta nikad nikamo ne vodi. Idi do kraja ili ne idi uopšte! Iskreno, dao sam sve od sebe i neću požaliti! Iskreno hvala i doviđenja!”, napisao je Stipčević.

Stipčević je u karijeri igrao za Zadar, Fortitudo, Sasari, Cibonu, Varese, milansku Olimpiju, Virtus Rim, Ritas, Pesaro i Tofas.

About The Author