Pobijedio je lošiji tim (VIDEO)

Izjave trenera MZT-a i Borca.

U direktnom obračunu za prvo mjesto nakon ligaškog dijela ABA 2 lige MZT je pobijedio Borac 80:73. Banjalučani su ispustili 15 poena prednosti koje su imali u trećoj četvrtini.

“Današnja utakmica bila je vrlo bogata. Tu se vidi razlika. Moja ekipa jeste poletna, mlada, agresivna, ali kad treba majstori poput Stojanovskog i ostalih pogađaju šuteve, hoće ih lopta. Ali, to se zove veliko iskustvo i velika košarkaška moć, bar na ovom nivou”, rekao je trener Borca Dragan Nikolić i nastavio:

“Dali smo sve od sebe, nije to bilo dovoljno protiv ovakvog MZT-a. Ne stavljam ih pod pritisak, nego kažem kako jeste. Oni treba da budu prvi favorit ove lige i zaslužuju to po svemu. Mi smo sezonu završili na poziciji broj tri. Nećemo da kalkulišemo ko nam je protivnik, to nas ne zanima. Probaćemo da se regenerišemo. Koliko god utakmica sa Vojvodinom bila revijalna, daćemo sve od sebe kao i do sada u sezoni. Onda nas čeka ono najvažnije, tamo više nema nazad, nema popravnih utakmica – tri klizava stepenika, pa ko je najbolji mjesto će mu biti u ABA ligi . Čestitam MZT-u, ali i mojim momcima na svemu što su do sada ostvarili, a ostvariće oni toga još.”

Trener MZT-a Aleksandar Petrović rekao je kako je pobijedio lošiji tim.

“Čestitam svojim momcima, ali i igračima Borca. Večeras je pobijedio lošiji tim. Borac je bio bolji tri četvrtine, ali uspjeli smo da slavimo”, rekao je na kraju meča Aleksandar Petrović.

foto:aba league/Dragana Stjepanović

About The Author