Prva stepenica ka plaj ofu

Dragan Bajić

foto:Igokea.rs

Košarkaši Igokee mtel u 20. kolu ABA lige dočekuju Mornar.

Izuzetno bitna utakmica za obje ekipe u borbi za plej of. Igokea je trenutno peta sa devet pobjeda i isto toliko poraza, dok je Mornar na 10. mjestu sa sedam pobjeda i 10 izgubljenih utakmica.

“Očekuje nas nova domaća utakmica, i meni je lično drago da ćemo ugostiti naše prijatelje iz Bara. Što se tiče same utakmice Mornar Barsko zlato je ekipa koja zaslužuje svaki respekt. Njihova forma je obećavajuća u poslednje vrijeme, igraju jako dobro u odnosu na početak sezone i probleme kroz koje su oni prolazili. Dobro je poznato da su oni malo koncepcijski promijenili tim i promijenili igru i sigurno je da nam neće biti lako. Posjeduju kvalitet na svim pozicijama sa jako dobrim i kvalitetnim igračima. Mi ćemo morati biti maksimalno fokusirani na zadatke koje stavimo ispred sebe, i ako želimo da izađemo pozitivni iz ovog meča, moraćemo da sve te zadatke izvršimo u najboljoj mjeri”, rekao je trneer Igokee mtel Dragan Bajić i nastavio:

Ja očekujem dobru reakciju svog tima i smatram da smo dosta korektno trenirali poslije Ljubljane. Nekakve stvari sam uočio na prošloj utakmici i te stvare se ne smiju ponavljati, pogotovo ako imamo ambicija, a imamo ih, da se u drugom dijelu sezone pokušamo dokopati tog šestog mjesta koje vodi u plej-of. Ovo je prva stepenica, pobjedom protiv Mornar Barskog zlata sigurno je da ćemo biti bliži plej-ofu.”

Džejms Robinson očekuje težak meč.

Očekuje nas velika utakmica na našem terenu, biće uzbudljiva utakmica. Donosi dosta za oba tima i to je prilika za nas da se vratimo na pobjedničku stazu. Moramo da izvršimo sve što trener traži od nas. Moramo biti 100 % koncentrisani na zadatke i sve će biti u redu”.

Meč Igokea mtel – Mornar na programu je u subotu od 17 časova.

foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author