Bajić: Tri stvari su bitne

Košarkaši Igokee u meču 8. kola ABA lige dočekuju Megu.

Igokea je u seriji od dva poraza u regionalnom takmičenju, te tri poraza u FIBA Ligi šampiona. Uz to su imali i naporno putovanje u Istanbul.

“Ekipa Mege svake sezone ulazi sa jasnim ciljevima, a tako je i ove godine. To je tim koji igra jednu utakmicu sedmično i tim koji nije opterećen rezultatima. Igraju dobro i ove sezone. Uz sav respekt za ekipu Mege i rad kolege Jovanovića,  što mene sigurno kao trenera brine kada je moj tim u pitanju, a to su tri stvari. Treba nam sna, jer ritam utakmica i putovanja dovelo se do toga da tim takoreći nije naspavan, samim tim kroz sve što radimo treba nam i odmora. Druga stvar je da smo ušli u neku seriju poraza, bez obzira na protivnika sigurno je da ni jedan poraz ne prija, na tome radimo maksimalno da se timu vrati samopouzdanje i da počnemo pobjeđivati. I treća stvar da stojim iza ovih momaka sa kojim radim i ubijeđen sam da ćemo u nedelju izaći na teren i dati maksimum sebe kako bismo pobijedili, a ta pobjeda bi nam bila mnogo bitna za sam nastavak takmičenja u ABA ligi“, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Markel Starks vjeruje da će njegov tim slaviti u nedjelju.

„Očekuje nas utakmica u nedelju, igramo protiv mlade ekipe Mege koja je kvalitetna. Biće to dobar test za nas. Moramo biti skoncentrisani i iskoristiti naše prednosti kako bismo slavili u tom meču.“

Utakmica Igokea – Mega igraće se u nedjelju u Laktašima od 17 časova.

foto.Nikola Vuruna/Igokea

About The Author