Obradović pred FMP: “Pozivamo navijače da podrže ove mlade momke”

Parni valjak u subotu dočekuje FMP.

U meču 7. kola ABA lige, neporaženi crno-bijeli će dočekati tim iz Železnika koji se nalazi u seriji od 5 uzastopnih pobjeda. Duel u hali “Aleksandar Nikolić” na programu je od 19 časova.

Nakon velike pobjede protiv Huventuda, ekipa Partizana je u četvrtak počela sa pripremama za subotnji duel pred koji je trener crno-bijelih, Željko Obradović, izjavio:

“Igramo protiv tima koji je u izvanrednoj seriji. Pet posljednjih utakmica u ABA ligi su dobili, i ne samo to što su dobili, nego igraju zaista dobru košarku. Mi moramo da se vratimo na nivo odbrane koji nas je krasio sve ove utakmice. Da imamo volju i želju kakvu smo pokazali na posljednjoj utakmici protiv Huventuda. Od prve do posljednje sekunde da cijenimo svaku loptu, da igramo pametnije u napadnu nego što smo to činili čak i veći dio utakmice protiv Huventuda i to bi bilo to. Još da pozovemo naše navijače da dođu i podrže ove mlade momke”, poručio je Obradović. 

Centar, Balša Koprivica pred sutrašnji duel kaže: 

“Igraju u veoma dobrom ritmu tako da će biti veoma teška utakmica. Mislim da treba da imamo dobar pristup protiv ekipe koja je šuterski veoma kvalitetna. Mi kao ekipa rastemo iz utakmce u utakmicu. Posljednja utakmica nam je dosta pomogla jer smo je izvukli na kraju i iz nje imamo dosta toga da naučimo. Energiju koju imamo u defanzivi treba da prenesemo i na duel sa FMP-om”, istakao je Koprivica.  

Foto: Dragana Stjepanović, video: BC Partizan TV) 

About The Author