MERIDIAN: Odigraj tiket i osvoji FENOMENALNE POKLONE!

Odigraj tiket u sportskoj kladionici Meridian, ili na web sajtu meridianbet.ba, jer čekaju te nevjerovatni pokloni!

Sportska kladionica Meridian više ne radi nikakva iznenađenja, jer svi pravi igrači već znaju definitivno mjesto najboljih kvota, najboljih bonusa i naravno najboljih poklona..

Nevjerovatna je stvar da ukoliko odigrate samo jedan tiket u sportskoj kladionici Meridian, ili na web sajtu meridianbet.ba, imate mogućnost da osvojite neke od nevjerovatnih NAGRADA. I da li su to zapravo nagrade, ili stvari koje su u današnjici neophodne? Stvari bez kojih se ne može? Sve što treba da uradiš jeste da u periodu od 01.10.2020. godine do 31.10.2020. godine, „prostudiraš“ najbolju ponudu, sastaviš neki moćni tiket u minimalnom iznosu od 5 KM, i automatski stičeš pravo  učešća u nagradnoj igra Meridiana!

A, sad da li su to nagrade, ili sredstva bez kojih se ne može, TI razmotri, jer dobitnike čekaju:

  • Sony Playstation 4 za prvo mjesto,
  • HP laptop za drugo mjesto,
  • I sad „tvist“, treće mjesto se samo dijeli, ali ipak tu su 2 mobilna telefona Xiaomi redmi note 8T.

I sad, idemo fanovi sporta! Ovakva šansa se ne propušta, jer ako već pratiš sport, zakovan si za male tv ekrane, pa iskoristi priliku i naplati se!

Ukoliko već nisi , registruj se na web sajtu meridianbet.ba, ili uplati „standardni“ tiket, sačuvaj ga, jer NAGRADE čekaju najodvažnije. Dokaži sam sebi, zašto je Meridian kuća najboljih kvota, i najvećih bonusa!

About The Author