DENVER – LEJKERSI: Kladionica Meridian POKLANJA 10 KM, za finale Zapada, BEZ USLOVA!

Specijalni poklon sportske kladionice Meridian, za sve novoregistrovane igrače!

Sad stvarno možemo svi da budemo sigurni, da je ovo jedna od najboljih sezona NBA lige ikada. Nevjerovatni preokreti i uzbuđenja iz utakmice u utakmicu definitivno su nas prikovali za tv ekrane, te ni jedan trenutak se nije propuštao!

Kao što već svi znaju, u finalu zapada ozbiljan okršaj: Denver Nagets – Los Anđeles Lejkers! Ali, i Istok daje najbolje od najboljih, te se za „veliko“ finale bore Boston Seltiksi i Majami Hit! Naš fokus i pažnja, je sigurno na utakmicama Zapadne konferencije, jer Nikola Jokić ponovo svojom igrom blista. Opet je u plej-of fazi najjači i dominira. Ali, kako ovo sve ispratiti, imati znanje i sve, a ne zaraditi! Zato, najbolja sportska kladionica Meridian svim novoregistrovanim igračima POKLANJA BONUS od 10 KM dobrodošlice, te šansu da svoje znanje dokažu.

Ekipa Denvera trenutno zaostaje u finalnoj seriji protiv Los Anđeles Lejkersa rezultatom od 2:0, pošto je u noći između nedjelje i ponedjeljka na nevjerovatan način poražena sa 105:103 i to trojkom Entoni Dejvisa u posljednjoj sekundi. Heroj je tako reći definitivno Dejvis, a Nagetsima nije uspio pomoći ni Nikola Jokić, iako je u meču upravo on postigao posljednjih 12 poena, i ukupno 30 na meču. Posljednji meč ovih ekipa u finalu Zapadne konferencije, bio je prije 11 godina, kad je ekipa iz Kalifornije slavila rezultatom 4:2 i iste godine osvojila NBA ligu!

Pravi znalac najpopularnije košarkaške lige svijeta, može sigurno da iskoristi ovo finale da profitira, jer favorizovani Lejkersi su određeni kvotom 1.36, dok oni koji vjeruju u igru košarkaša iz Sombora dobijaju bombastičnu kvotu od 3.15 za pobjedu.

Nema šanse, da neko smije da otpiše Denver, čak i kad igra protiv glavnog favorita za titulu NBA lige. Ko smije, nek slobodno pita Jutu i LA Kliperse, koji su imali rezultat od 3:1, i na kraju bili izdominirani igrama Jokića, i ekipe.

Utakmica ni malo naivna, ni malo jednostavna, ali zato najbolja sportska kladionica Meridian uvijek ima najbolje statističke podatke, ozbiljno najbolje kvote, a specijali jednostavno dominiraju. Klađenje UŽIVO na meridianbet.ba, od tebe može da napravi ozbiljnog dobitnika, i zato ODVAŽI SE i zaigraj!

About The Author