POČINJE PREMIER LIGA: Ovo su kvote za tvoj tiket

Fudbal se vraća kući! Engleska, kolijevka fudbala, ponovo će biti glavna tema u sportskom svijetu, jer se Premijer liga danas zvanično nastavlja.

Za povratak u velikom stilu zakazan je i prvi derbi poslije pauze – utakmica između Mančester sitija i Arsenala. Meč engleskih velikana odigraće se u večernjem terminu (21.15), a nešto ranije, od 19 časova, snage će odmjeriti Aston Vila i Šefild junajted.

Tradicionalno, najzanimljivija liga vratiće i kladioničare u život, a za vrhunsku zabavu i najbolje kvote pobrinuo se Meridian, koji je posebno za ovu priliku spremio Premijer liga specijal.

Od „građana“ i „topdžija“, kao i uvijek, možemo očekivati vrhunski fudbal. Oba tima će biti voljna da stave tri boda na sto.

Ipak, Siti je na svojoj tvrđavi i zbog toga je veliki favorit, a i Arsenal je učinio zaista malo da bi nas ubijedio u suprotno. Pobjeda domaćina po kvoti od 1.40 daje minimalno prostora za pojedinačne opklade, osim ukoliko ne želite da pojačate igru. U tom slučaju, predlažemo da pobjedu ekipe Pepa Gvardiole kombinujete sa golovima.

Druga opcija je i da oba tima postignu pogodak, imajući u vidu da je Arsenal već sedam puta na gostovanju zatresao mrežu čuvaru „građana“.

Kvota od 1.67 je pristojna ponuda, posebno kada se timovi vraćaju sa duge pauze, ne treba se očekivati defanzivna igra.

Podsjećamo, pomenuta dva meča nisu se odigrala zbog koronavirusa i zakazana su za danas kao dio zaostalih mečeva.

Već od petka kreće 30. kolo koje nam donosi još jedan duel vrijedan pažnje, jer Totenhem dočekuje Mančester junajted.

Četiri utakmice su na rasporedu u subotu (20. juna), a čini se da će najzanimljivija biti ona koja se igra u nedjelju, jer nas očekuje okršaj gradskih rivala, meč koji će odigrati Everton i Liverpul, inače glavni kandidat za osvajanje titule.

Najpopularnije, a po mnogima i najjače prvenstvo na svijetu ponovo je aktivno, a Meridian je tim povodom spremio brojna iznenađenja! Sve što je potrebno da učiniš jeste da kreiraš nalog na meridianbet.ba, gdje te bez ikakvih uslova na poklon čeka 10 KM bonusa za kladjenje, a nakon prvog odigranog tiketa i do 40 KM bonusa!

About The Author