Pomozi patuljcima i iskopaj zlato na Meridianbet onlajn kazinu


Ako su patuljci poznati po jednoj stvari, onda je to svakako da iskopaju najbolje zlato u gradu!

Osim toga, poznati su i po tome da znaju dobro da uživaju u ispijanju nekoliko pića nakon napornog rada. Pridružite se četvorici patuljastih likova Nibbles, Gibbles, Fillydook i Fenthwick i proslavite zajedno sa njima uspješan dan u kopanju zlata, samo u Meridian online Casinu!

Od proizvođača igara „Pragmatic Play“ stiže nam „Dwarven Gold“ slot sa pet rillova i dvadeset pet platnih linija. Možda će vas samo pustiti da uđete u njihovo tajno skrovište i pružiti vam priliku da se dočepate bogatstva!
Scatter ovog slota je simbol leptira, dok je džoker igre u obliku mačke. Simbol leptira plaća dobitke bez pravila o postavljanju na bilo kojoj od platnh linija. Sa tri ili više leptira na rillovima pokrenićete online free spin opciju. Ukoliko vam se tokom ove funkcije pojave džokeri u vidu crne mačke, šanse za povećanje dobitka će se uvećati.

Najvrijedniji simbol je svakako sam kovčeg sa blagom.

Ovaj slot je zaista bajkovit, i animacije na njemu prikazane su kao neka umjetnička djela. Svakom dobitnom kombinacijom patuljci će krenuti sa svojim pivom, dok će zvučni efekti igrače uvući u neki čarobni, imaginarni svijet.

Nagrada za multiplikator biće uvećana za onoliko koliko simbola bude učestvovalo u dobitnoj kombinaciji. Najniže plaćeni simboli su klasični kartaški. Patuljci su sljedeći po redu platežni simboli, s tim da svaki ponaosob ima svoju platežnu vrijednost.

Najveću nagradu petsto puta visinu vašeg uloga, platiće vam pet simbola kovčega sa blagom. Najveći dobitak, ipak ostvarićete ako vam pet leptira sleti na rillove, oni će vašem dobitku dodati i multiplikator sto! Ukoliko dobijete tri ili više leptira pokrenuće se online free spin opcija u kojoj možete dobiti i do trideset i tri online free spina i multiplikator koji može umnožiti vaše dobitke i do šest puta.

Krenite u avanturu sa veselim patuljcima samo na Meridian online kazinu! Iskopajte neke dobre nagrade, nađite vaše srećno blago, a onda možete odmoriti sa njima uz kriglu dobrog piva! Otvorite nalog na Meridian online casinu i pored svih promocija koje vas tamo čekaju, ne propustite priliku da vam i patuljci donesu sreću!

Živjeli!

About The Author