Porazi Denvera i Sakramenta, Smailagić koristi šansu

Košarkaši Denvera ubjedljivo su poraženi na gostovanju Hjustonu sa 130:104.

Nikola Jokić bio je najefikasniji u svom timu sa 21. poenom, uz osam skokova, četiri asistencije, ali i čak šest izgubljenih lopti. U pobedničkoj ekipi najefikasniji su bili Džejms Harden sa 35, odnosno Rasel Vestbruk sa 28 poena.

https://www.youtube.com/watch?v=S2EGat4-4mk&feature=emb_title


Košarkaši Sakramento Kingsa izgubili su i osmi uzastopni meč. Poraženi na svom terenu od Los Anđeles Klipersa 105:87. Srpski košarkaši nisu imali noć za pamćenje. Nemanja Bjelica postigao osam poena i sakupio sedam skokova. Bogdan Bogdanović je upisao šest poena po tri skoka i asistencije.
Kod Klipersa najefikasniji je bio Kavaj Lenard sa 24 poena i sedam asistencija.
Mladi srpski košarkaš Alen Smailagić ponovo je bio na parketu u dresu Golden Stejt Voriorsa. U potpunosti je iskoristio svojih 10 minuta, a meč je završio sa sedam poena, što je njegov najbolji učinak u dosadašnjoj NBA karijeri. Uspio je da sakupi i tri skoka. Ipak, njegova ekipa je poražena posle produžetka na gostovanju San Antonio Sparsima sa 117:113.

Dalas je izgubio od Oklahome 106:101. U poraženom timu Luka Dončić 35 poena 10 skokova, Boban Marjanović meč je završio sa četiri poena i šest skokova.

foto:nba

About The Author