Mijailović: Želimo pobjedu na terenu i van njega

Učetvrtak, 14. novembra, Upravni odbor KK Partizan NIS je održao redovnu sjednicu u beogradskom hotelu Metropol Palace.

U prisustvu 15 od 20 članova UO, predstavljeni su izvještaji o radu svih sektora. Nakon prezentacije finansijskog stanja, konstatovana je likvidnost kluba, kao i značajno povećanje prihoda od prodaje ulaznica.

Predstavljen je izvještaj sektora marketinga, kao i izvještaj sportskog sektora kojem je pružena puna podrška u daljem radu.

„Na redovnoj sjednici Upravnog odbora, održanoj u četvrtak, napravili smo još jedan presjek trenutnog stanja u svim segmentima našeg poslovanja i moram reći da imamo čime da budemo zadovoljni. Naravno, Partizan ne bi bio to što jeste kada ne bismo stremili ka većim, to jest najvećim ciljevima, a na putu ka ostvarenju tih ciljeva nas čeka još mnogo teških prepreka“, istakao je predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović i potom dodao:

Prvi u nizu izazova je predstojeći derbi u kojem želimo pobjedu i na terenu ali i van njega. Pozivam naše navijače da u što većem broju dođu u Štark Arenu, ali i da navijaju sportski, uzdržavajući se od bilo kakvih uvreda, upućenih bilo kome, čak iako smatraju da je neko svojim ponašanjem te uvrede isprovocirao. Želimo da prvi derbi koji organizujemo u Areni prođe u najboljem mogućem redu i da na taj način još jednom pokažemo veličinu kluba koji predstavljamo“, poručio je Mijailović.

(Foto: Sonja Filipović)

About The Author