Trinkijeri pred Igokeu: Oprezni, koncentrisani i pametni

Crno-bijeli počinju ABA sezonu u Laktašima!

U utakmici prvog kola regionalnog šampionata, Partizan NIS gostuje protv Igokee u Republici Srpskoj, a meč je na programu u subotu, 5. oktobra od 18 časova.Poslije trijumfa u Superkupu ABA j.t.d. lige i premijerne pobjede u Evrokupu, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri pred sutrašnji meč poručuje: 

“Na prvom mjestu, želim brz i potpuni oporavak Trifi. Svi navijamo za njega i nadamo se uspjehu. To je prvo i najvažnije”, istakao je Trinkijeri i potom nastavio o prvoj utakmici: 

“Počinje sezone, pred nama je prvo gostovanje, a u takvim situacijama uvijek moramo biti oprezni, koncentrisani i pametni. Igokea će sigurno dati sve od sebe i odigrati jedan fantastičan meč. Stoga vjerujem da nas očekuje dobra utakmica”, poručio je Trinkijeri. 

Plejmejker crno-bijelih, Nemanja Gordić je pred sutrašnji meč protiv bivšeg kluba izjavio: 

“Gostovanje u Laktašima je uvijek teško, Igokea svake godine ima dobru ekipu koja je u stanju da svakom timu u ligi napravi probleme. Naša obaveza je da budemo maksimalno koncentrisani svih 40 minuta i da odigramo dobro kako u odbrani tako i u napadu”, istakao je Gordić. 

(Foto: aba liga 

About The Author