Medic plus najbolji u Modriči

foto: promo

Ekipa Medic plus Modriča u sastavu Nikša Milunović, Stefan Milošević, Aleksandar Ivetić i Đorđe Toplović šampion je 3×3 turnira u Modriči koji je odigran u sklopu Nikšićko pivo 3×3 lige Republike Srpske.

Oni su u finalnom susretu rezultatom 21:13 bili bolji od ekipe 3×3 AK Sekulić iz Srbije za koju su igrali Stefan i Nemanja Žigon, Milan Škundrić i Đorđe Petrović.

MVP turnira bio je Stefan Milošević, koji je nakon osvojenog novog ligaškog turnira pohvalio rivala u finalu, te fer i korektnu igru.

“Odlična i borbena ekipa stala je ispred nas. Ekipa iz Srbije odigrala je odličan turnir u Modriči, zaustavili su čak i Partizan. Bili smo ipak spretniji, zaudtavili ih i evo odbranili titulu od prošle godine. Idemo dalje, naredna je Kozarska Dubica u karavnu lige”, poručio je Milošević.

I nakon Doboja, publika u Modriči imala je priliku da uživa u odličnom basketu,a treba istaći da je za Partizan igrao Andreja Milutnović nekadšnji član KK Partizan, dok je za ekipu Vlasnice igrao Aleksandar Lazić igrač podgoričke Budućnosti.

Četvrtfinale

Partizan (Srbija) – Elastik Vlasenica 21:13

3×3 AK Sekulić – Club Monte Carlo 22:10

Medic plus Modriča – Kvadovi Brod 22:12

Restoran Jović – WWin 3×3 16:12

Polufinale

Partizan – 3×3 AK Sekulić (Srbija) 11:12

Medic plus Modriča – Restoran Jović 21:15

Finale

3×3 AK Sekulić – Medic plus Modriča 13:21

Naredni turnir Nikšićko pivo 3×3 lige Republika Srpska igra se 7. jula u Kozarskoj Dubici, a zatim 8. u Tesliću.

About The Author