45 DANA U MERIDIANU DONOSI 45 BONUSA: Svaki dan uzmi 100 KM

U Meridianu svaki dan možeš da osvojiš 100 KM bonusa! Sve što treba da uradiš je da odigraš tiket sa pet i više parova sa minimalnom uplatom od jedne marke! Ukoliko tvoj tiket bude dobitan, sa najvećom ukupnom kvotom, 100 KM je tvojih! Nikad lakše do bonusa, zar ne?

Svoje tikete možeš da odigraš na sajtu meridianbet.ba i mobilnoj aplikaciji, kao i u kladionici, ukoliko imaš Meridian plus karticu.

GLAVNA NAGRADA 1.500 KM

Osim dnevnih bonusa od 100 KM, Meridian je pripremio i glavnu nagradu u iznosu od 1.500 KM!

U izvlačenju za glavnu nagradu učestvuju svi dobitni tiketi sa pet i više parova, a igrač koji bude imao dobitni tiket sa najvećom ukupnom kvotom biće dobitnik ovog sjajnog bonusa!

Ne čekaj više ni trenutka, jer takmičenje je u toku i traje do sredine jula! Već danas sastavi svoj tiket i možda baš ti dobiješ 100 KM bonusa, a ako budeš srećne ruke, i glavna nagrada lako može da bude tvoja!

SASTAVI DOBITNI TIKET

Posjeti meridianbet.ba, zagrij se pred Svjetsko prvenstvo, održi formu sastavljajući tikete, jer u Meridianu je svaki dan- dan za bonuse! I to kakve!

Spisak dobitnika dnevnih bonusa objavljuje se svakodnevno na meridianbet.ba, a dodjela glavne nagrade biće organizovana 15. jula.

About The Author

Možda ste propustili