Zvezda: Uz navijače do titule

Milan Tomić i Dejan Davidovac pred majstoricu u Beogradu.

Finalna serija ABA lige završava se u ponedjeljak majstoricom Crvene zvezde i Budućnosti. Prvi put u istoriji lige majstorica će odlučiti šampiona. U Zvezdi se nadaju da će domaći teren biti presudan.

“Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobijedimo u Podgorici…ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što slijedi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina, i hvala navijačima što su prepoznali…da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja.Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunski koncentraciju 40 minuta, hladne glave ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige”, rekao je trener crveno-bijelih Milan Tomić.

Dejan Davidovac ima veliku odgovornost pošto mijenja povrijeđenog Reglenda na poziciji organizatora igre.

“Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vjetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov”, rekao je Davidovac.

Majstorica je na programu u ponedjeljak od 19 časova.

Foto: KK Crvena zvezda mts

About The Author

Možda ste propustili