Zvezda: Da uradimo što je do nas

Košarkaši Crvene zvezde otputovali u Francusku na utakmicu 5. kola grupe G sa Limožom.

U prvoj utakmici u Beogradu, crveno-bijeli su pobedili 83:71 i ovaj meč dočekuju na trećem mjestu na tabeli sa skorom 1-3, dok je Limož posljednji na tabeli grupe G sa skorom 0-4.

“Jako nam je značajno da dobro odigramo ovu utakmicu, moramo da budemo maksimalno spremni, iako je situacija sada 50-50, jer zavisimo i od drugih rezultata u grupi. Zato naš dio moramo da odradimo do kraja u naredne dvije utakmice i dođemo do pobjeda, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno”, rekao je trener Crvene zvezde Milan Tomić i nastavio:

“Očekuje nas ekipa Limoža koja će biti vrlo motivisana jer žele prvu pobjedu u grupi, do koje su mogli da stignu i u dvije vrlo neizvjesne utakmice sa Unikahom. Fizički izuzetno snažna, visoka ekipa, koja ima svoj kvalitet. Ni u ovom meču neće biti Branka Lazića koji se postepeno oporavlja od povrede mišića”.

Ognjen Dobrić očekuje puno bolju igru od one u Zagrebu protiv Cedevite.

“Očekujem da odigramo bolje nego u Zagrebu, moraćemo čvršće i sa više energije. Sada znamo ekipu Limoža, vidjeli smo u pripremi ove utakmice, ne računajući naš meč na startu tamičenja, da su odigrali dve potpuno izjednačene i neizvjesne utakmice sa Unikahom, što takođe govori o njihovom kvalitetu. Fizički su snažni, imaju dobre skakače, dobra šuterska ekipa protiv koje ćemo morati da odigramo dobro kako bi došli do pobjede, koja bi mogla da nas ostavi u trci za plasman u narednu fazu. Svjesni smo da ne zavisi sve od nas, ali želimo naš dio posla do kraja da uradimo kako treba, pa ćemo vidjeti”.

Utakmica u dvorani u Francuskoj igra se u utorak od 21 sat.

Foto: KK Crvena zvezda mts

About The Author

Možda ste propustili