Volio bih još jednu sezonu u Partizanu

Milenko Tepić ne krije koja mu je želja do kraja karijere.

Milenko Tepić u dva navrata nosio je dres Partizana. I sada je u crno bijelom, ali u PAOK-u i ne krije želju da do kraja karijere odigrao još jednu sezonu u Partizanu.

“S Partizanom je bilo kontakata tokom ljeta, ali u tom trenutku nismo uspjeli da postignemo dogovor. Jako mi je drago što Partizan pokazuje da je stao na noge, što je opet jedan od najjačih timova u regionu i nadam se da će to brzo krunisati i povratkom u Evroligu. To je klub u kojem sam doživio neke od najlepših košarkaških momenata, tim za koji odmalena navijam, tako da bi mi bilo drago da odigram barem još jednu sezonu u Partizanu”, rekao je Tepić za “Nezavisne”.

Tepić je pet godina sarađivao sa Duškom Vujoševićem u Partizanu.

“Dule je trener kod kojeg sam proveo pet prelijepih sezona i koji je najviše uticao na mene kao igrača i čovjeka. On o meni, ali i o ostalim igračima nije brinuo samo na terenu, već i van njega. Nakon toliko vremena mogu da kažem da smo postali i prijatelji, da se redovno čujemo i iako on to zna – i ovim putem mogu da mu poželim da što prije riješi zdravstvene probleme i da se na neki način vrati košarci, jer je to ono gdje pripada”.

Tepić je napusnio 32 godine i vrijeme je da se razmišlja šta poslije igračke karijere.

“Te 32 godine su došle brže nego što sam planirao. Nadam se da će me zdravlje poslužiti i da ću moći da igram još nekoliko sezona, jer sam zdrav i na terenu se i dalje najljepše osjećam. Nakon karijere, ako se ukaže prilika, najviše bih želio da ostanem u košarci, jer sam dosadašnji dio života u najvećoj meri posvetio tome i to je ono što najbolje znam da radim”.

Foto:fiba

About The Author

Možda ste propustili