Veliko srce Nikole Mirotića

Nikola Mirotić je krajem ove godine započeo akciju u saradnji za humanitarnom organizacijom “Srbi za Srbe” u kojoj je za svaku pogođenu trojku do pravoslavnog Božića uplaćivao po 500 evra za kupovinu kuće porodice Varga iz Borovog sela.

Na Božić je saopštio da će uplatiti sav potreban novac da porodica Varga dobije dom.

“Mir Božiji, Hristos se rodi. Kada pomislimo na Božić uvek prvo pomislimo na porodicu i dom. Na početku Božićnog posta podelio sam sa vama radost o pomaganju porodici Varga. Kao što znate, zbog povrede sam bio sprečen da nastupam na utakmicama, ali to nije ni najmanje uticalo na moju želju da deca porodice iz Varga dobiju dom. Zato ću uplatiti potreban iznos za izgradnju njihove kuće. Neka bi plamen ognja iz Vitlejema ogrejao svaku dušu, obradovao svako dete i osvetlio tamu. Još jednom i još mnogo puta: Hristos se rodi”, napisao je Mirotić na instagramu.

View this post on Instagram

Mir Božiji, Hristos se rodi. Kada pomislimo na Božić uvijek prvo pomislimo na porodicu i dom. Na početku Božićnog posta podijelio sam sa vama radost o pomaganju porodici Varga. Kao što znate, zbog povrede sam bio sprijecen da nastupam na utakmicama, ali to nije ni najmanje uticalo na moju želju da djeca porodice iz Varga dobiju dom. Zato ću uplatiti potreban iznos za izgradnju njihove kuće. Neka bi plamen ognja iz Vitlejema ogrijao svaku dušu, obradovao svako dijete i osvijetlio tamu. Još jednom i još mnogo puta: Hristos se rodi! Christ is born! When we think of Christmas, we always think about family and home. At the behining of Christmas fast, i have shared with you the joy of helping Varga family. As you may knkw, due to my injury, I wasn't able to play. Nevertheless, that didn’t affect my wish, that children from Varga family should have their home. Because of that I will donate funds for construction of their house. May the Betlehem flame brings warmth to every soul, happines to every child and light to beat the darkness! Once more and many more times: Christ is born!!!

A post shared by Nikola Mirotic (@threekola) on

foto:Heightline

About The Author

Možda ste propustili