Vamos Partizan

Na sutrašnjoj utakmici, među navijačima će biti i njih četvorica – Rožer, Karlos, Ćavi i Edu, navijači Partizana iz Barselone koji su samo za ovu utakmicu došli u Beograd.

Najveća vrijednost Partizana je strast, odmah je rekao Edu Arebola, objašnjavajući zašto navijaju za Partizan,  ljubav prema košarci koja je ovde kao religija. To smo osjetili gledajući utakmice samo na TV-u. Bili smo zadivljeni atmosferom na Partizanovim utakmicama, a posebno vezom igrača i navijača. Postali smo grobari zbog navijača.

Juče su došli u Beograd i obilazili grad, a danas su posjetili i Partizanovu kuću na Dedinju. Ono što ih je oborilo s nogu je da, kada su kontaktirali marketing Partizana kako bi kupili karte, Predrag Vujović, član uprave Kluba, pozvao ih je da dođu u Beograd i budu gosti Kluba.

“Ovo je ostvarenje naših najvećih snova – Pionir, Partizan, i sada Partizanova kuća. Raj na zemlji”, istakao je Rožer. “Ovakav ljudski odnos nikada ne bismo doživeli u Barseloni ili u bilo kom klubu na svijetu”, sva četvorica su se složila.

Sportski direktor Nikola Lončar podsjetio se španskog jezika i gostima predstavio stanje u ekipi i crno-bijelu energiju, što ih je dodatno uvjerilo da je Partizan jedna velika porodica.

“Sada smo postali i dio crno-bijele porodice, rekao je na kraju posjete Edu. Sve ovo što smo vidjeli da se radi u marketingu Kluba je zaista na svjetskom nivou i drago mi je da ćemo biti dio crno-bijele priče, koju ćemo širiti po Španiji”.

tekst i foto:KK Partizan

About The Author

Možda ste propustili