Trinkijeri: Malo nam je Odžo smetao

Adrea Trinkijeri nakon poraza u derbiju.

Izgubio je Partizan derbi iako je mogao do pobjede ili produžetka, ali Vanja Marinković nije pogodio u finišu meča. Trener crno bijelih Andrea Trinkijeri logično nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

“Imali smo puno igrača u kontraritmu, ali je ekipa to nekako sakrila. Igrali smo do kraja… na kraju nam je falila jedna odbrana i napad. Jedini igrač koji nam je malo smetao je bio Odžo. Nismo našli soluciju za njega, ali ekipa je bila dosta solidna. Falio nam je jedan ‘big play’ u odbrani i u napadu, takođe nismo pogodili otvorene šuteve, na kraju smo imali šansu da dobijemo, ali nam uvijek nešto fali”, rekao je trener Partizana.

Italijanski stručnjak je kazao da Crvena zvezda ima vrhunski kvalitet, ali da je meč odlučila njihova loša odbrana “kada nije trebalo”, odnosno pet poena Reglenda na kraju.

“Loše smo igrali, ali smo uvijek ostajali u meču – glavom i tijelom, to je jako važno. Kad loše igraš i ostaneš u utakmici, to nije loše. Prave ekipe su u stanju da loše igraju i da ne ispadnu. Zvezda je počela utakmicu da nas razvali, ali nas nisu razvalili. I onda, kao trener, vidim puno grešaka, ali duša ekipe…Borili su se. Puno važnih igrača bilo je u kontraritmu i tražio sam uvijek nešto drugo. Moramo u tome biti bolji”.

Foto:printscreen/youtibe

About The Author

Možda ste propustili