Trinkijeri: Ja sam najveći grobar

Izjava Andree Trinkijerija nakon pobjede u Laktašima.

Andrea Trinkijeri otkako je preuzeo Partizan ne prestaje da pokazuje koliko mu je stalo što vodi ovaj tim i koliko poštuje navijače Partizana.

Tako je poslije pobjede u Laktašima protiv Igokee spomenuo navijače, koji su davali podršku ekipi tokom cijelog meča, a veče prije utakmice imali su doček u hotelu.

“Ja sam najveći grobar. Znaš zašto? Ne zato što bih sve dao da vratim ovim navijačima za podršku i ogromnu ljubav, nego zato što me moji igrači guraju u grob svojim greškama i dekoncentracijom. Ako to preživim, svaki dan će biti po malo bolje”, rekao je Italijan i pohvalio atmosferu:

“Ovo nema nigdje na svijetu, da gostujući tim ima više navijača od domaćeg. Ovakav ambijent nisam doživio, ne samo ambijent, nego i sam doček dan ranije i sve ostalo. Ne volim ništa da obećavam, jer rezultat nije pod mojom direktnom kontrolom. Ali boriću se i dati sve od sebe da izgledamo bolje i ozbiljnije”.

Što se tiče utakmice istakao je kako su dvije stvari presudile.

“Dvije ključne stvari, 39 skokova i odbrana koju je igrao Vanja Marinković. Igokea je jako težak protivnik, širi teren, igra sa puno šutera i ima igrača Latavijusa Vilijamsa koji daje veliku dubinu u napadu. Bilo je jako teško pripremiti utakmicu”.

foto:Nenad Vuruna/Igokea

About The Author

Možda ste propustili