Tomić: Zamjerka samo izgubljene lopte

Izjave trenera Zvezde i Cibone nakon meča u Zagrebu.

Zvezda je može se reći rutinski slavila pobjedu u Zagrebu protiv Cibone i ostala jedini neporaženi tim i nakon 12. kola ABA lige.

”Mislim da smo iskontrolisali svih 40 minuta. Znali smo da je Cibona odigrala fenomenalno protiv Budućnosti i da će pokušati odigrati još jednu takvu utakmicu i da će nas pokušati dobiti. Zato je priprema za ovu utakmicu bila odlična i igrači su napravili sve što sam tražio od njih, od sastanka u hotelu do terena, gdje su oni odigrali 100% sve što sam tražio. Samo jednu zamjerku bi imao a to je 19 grešaka, što je mnogo za jednu utakmicu ali generalno zasluženo smo pobjedili”, rekao je trener Crvene zvezde Milan Tomić.

Ivan Velić, trener Cibone mogao je smao konstatovati da je Zvezda bolja.

”Čestitke Zvezdi, bili su bolji i zasluženo su dobili. Mi smo pokušali sve što smo mogli u ovom trenutku, nismo uspjeli, mada u 30 minuta 12 razlike i nije nedostižno. Zadnja četvrtina je završila 16:6 što je dosta loše po nas ali jednostavno uzrok tome je i kvalitet protivnika i šesta utakmica u 12 dana kod nas, uz skraćenu rotaciju. Nismo imali onakav otpor kakav smo željeli protiv ovakve ekipe.”

Foto:Cibona/Z.Baksaj,D.Vranar,G.Lausic

About The Author

Možda ste propustili