Tomić: Odlučili detalji

Milan Tomić nakon poraza od Budućnosti.

Crvena zvezda je došla sa velikih 2:0 u pobjedama u Podgoricu. Vraćaju se sa dva poraza u nizu i majstorica u ponedjeljak će dati šampiona. Budućnost je u petak pobijedila 80:72.

“Mislim da smo kontrolisali utakmicu 26 minuta, što pokazuje statistika. Ali ako hoćemo da napravimo neku analizu i uđemo u detalje, presudan dio su bile trojke Klarka i Džeksona kod nerešenog rezultata.Utakmicu su odlučili mali detalji. Meč moramo da zaboravimo, imamo posljednji meč kod nas, moramo da odigramo dobro i osvojimo ABA ligu”, rekao je trener Zvezde Milan Tomić i nastavio:

“Igrali smo na gostujućem terenu i morali smo da odigramo mnogo bolje nego u Beogradu. Mislim da smo bili dobri, ali su detalji odlučili.U drugom poluvremenu, pogotovo u posljednjoj četvrtini, Budućnost je odigrala agresivno i otjerala nas je do pola terena. Kada smo se dogovarali za utakmicu, znali smo da će biti pritisak i dogovor je bio da se lopta primi na tri poena, a ne na pola terena”.

Crveno-bijeli u Podgorici su bili bez Džoa Reglenda i Stratosa Perperoglua.

“Vidjećemo da li će biti spremni Reglend i Perperoglu.Kada su se povrijedili  ni u jednom trenutku nisam dao izjavu da nam nedostaju. Ne tražim alibi, moramo da odigramo utakmicu, imamo ostale igrače. Sigurno da nam nedostaju, ali ne treba tražiti alibi”.

foto:Budućnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili