Tomić: Igrači shvatili da moraju da se smire

Izjava Milana Tomića i Jasmina Repeše nakon pobjede Crvene zvezde u prvoj utakci finalne serije ABA lige.

Zvezda je pobijedila Budućnost u prvom meču finalne serije ABA lige 91:72. Tim Milana Tomića odigrao je izvanredno u drugom poluvremenu.

’’Mislim da smo ušli u utakmicu veoma nervozno. Rekli smo prije utakmice da samo timski možemo da pobijedimo Budućnost i povedemo 1:0. Bilo je mnogo nervoze, grešaka u odbrani, grešaka u napadu, komunikacije u odbrani… Ali, najbitnije je da su igrači nakon prve četvrtine shvatili da moraju da se smire i da ne pričaju sa sudijama i koncentrišu se na teren. Na kraju, ubedljiva pobeda je ostvarena jer smo se smirili i igrali košarku. Napravili smo prvi korak, moramo da se spremimo mnogo bolje, da budemo pametniji i sa što više energije”, rekao je Tomić.

Jasmin Repeša čestitao je protivniku.

’’Čestitke Crvenoj zvezdi koja je zasluženo pobijedila i povela 1:0. Dobar deo prvog poluvremena i dobra kontrola utakmice. Završnica prvog i početak drugog poluvremena nije bilo kako smo željeli. Istina je da smo imali puno promašenih šuteva i da sa ovakvim procentima je teško pobediti utakmicu, ali to nam daje ekstra mogućnost za naredne utakmice.’’

foto:printscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili