Teodosić: Još Izrael i Estonija i kraj sezone

Miloš Teodosić se pojavio na okupljanju reprezentacije Srbije.

Teodosić je završio sa LA Klipersima. Bilo je govora da će sezonu nastaviti u Evropi u dresu Efesa prije svih, ali je Teodosić prelomio da će još odigrati dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i završiti sezonu.

“Odigraću ove dvije utakmice za reprezentaciju i to bi bilo to za ovu sezonu. Odlučio sam da ne igram do kraja.Cilj je da se odmorim, da radim na sebi i da se spremim za reprezentativnu sezonu. Da se prvo koncentrišem za reprezentaciju, pa onda za nastavak sezone”, rekao je Teodosić novinarima u “Kraun Plazi”.

Ove sezone u dresu Klipersa odigrao je samo 15 utakmica i u prosjeku bilježio 3,2 poena i 2,1 asistenciju.

“Ovo je prvi put da sam dobio otkaz u nekoj ekipi i nije ti lako kad razmišljaš s te strane. S druge strane, to je nešto što sam iskreno i priželjkivao, zato što ove godine to nije bilo to. Mučila se i ekipa sa mnom i ja sa njima. Nisam priželjkivao ni da budem ‘trejdovan’ negdje gdje ne bih igrao, ili gdje ne bih igrao mnogo. Sve u svemu vrlo sam zadovoljan kako se sve izdešavalo na kraju. Ostali smo u super odnosima, ali mislim da je to bilo najbolje i za mene i za njih”, rekao je Teodosić.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili