Stars basket ima ozbiljne planove

KK Stars basket iz Gradiške ima velike planove.

Stars basket će ove godine po drugi put organizovati turnir za mlađe kategorije (2006. godište i mlađi). Učešće na turniru koji je planiran za 25. i 26. maj potvdrili su Basket 2000, Dinamik i Leotar.

“Drago mi je što smo okupili sve ove klubove na našem turniru. Posebno mi je drago što će naš gost biti Dražen Šegrt, koji je sa Leotarom osvojio šampionsku titulu u Republici Srpskoj. Cilj nam je da turnir u budućnosti bude sa osam ekipa i da imamo više timova iz inostranstva, a sve to će biti moguće kada se završi iizgradnja dvorane u Gradišci. Cilj nam je afrimacija i druženje mladih košarkaša. Kao i prošle godine očekujemo da nam na turnir dođu renomirana imena svjetske košarke”, rekao nam je Zoran Lukić iz KK Stars basket.

Ovaj klub će od naredne sezone imati i seniorski sastav.

“Cilj je da imamo i generalnog sponzora ekipe, a u planu je i funkcija počasnog predsjednika klub. Plan je da igrači koji prođu kroz mlađe kategorije zaigraju i seniorsku košarku i da se afirmišu mladi košarkaši iz Gradiške. Za početak planiraju od jeseni da počnu u Drugoj ligi Republike Srpske i njihov nastup bi se trebao poklopiti sa završetkom dvorane u Gradišci”, kaže Lukić.

foto:Stars basket

About The Author

Možda ste propustili