S osmjehom po titulu

Majstorica za šampiona BiH igra se sutra u Banovićima.

Rezultat u seriji je 2:2 i meč u petak u Banovićima daće odluku ko će biti šampion BiH, Banovići ili Orlovi.

Košarkašica Orlova Danijela Popović u razgovoru za naš portal u par rečenica je rekla šta je u stvari košarka i kako je treba doživljavati. Iako se igra za šampiona ona i njene saigračice poručuje će uživati u meču kao što uživaju u ovom sportu od kad su se počele baviti, a titule su ono što dolazi kao produkt napornog rada i prije svega uživanja u košarci.

“Iskreno najviše mi se sviđa što mi nemamo pritisak. Ni od trenera ni od uprave. Oni nama govore da se mi igramo i da uživamo i da damo sve od sebe”, rekla je za naš portal Popovićeva.

Pitali smo je jel uživa u finalu?

“Iskreno uživam. Ima malo treme ali to je ona pozitivna. Da nema treme onda bi ispalo da mi ne znači. Ovim smo pokazali da nam je stvarno stalo i stvarno smo bile uzbuđenje i u jednom momentu smo mislile da sanjamo. Da li je moguće da smo dobili ekipu koja dvije godine nije poražena. Tako da je sve moguće, možda nas i sreća posluži”.

Očekuje neizvjesnu utakmicu u Banovićima.

“Na njima je veći pritisak i sigurno će biti nervoznije. Tako da mislim da mi samo treba da se borimo i da ponovimo one dvije utakmice kada smo ih dobile. Iskreno nama i odgovara njihov teren, tako da je to dobro. Sigurno neće biti lako. Svi su mislili da će oni dobiti sa 3:0. Mi smo pokazali zube i pokazali smo da moćemo s njima igrati i pokazali smo da smo zasluženo u finalu”.

U finalu poručuje daće sve od sebe.

“Pokazale smo u ove četiri utakmice da smo ravnopravan rival. Tako da sutra očekujem da se borimo, da damo sve od sebe, da ostavimo srce na terenu i da pobijedimo. Ne igramo džaba finale, tu smo da osvojimo”, nedvosmislena je Popovićeva.

Peti meč finala na programu je u petak od 18 časova.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili