Ročesti ne ide nigdje

Dušan Alimpijević o vijesti da Ročesti odlazi.

Prije četiri dana pred revanš meč polufinala ABA lige izraelski meidji su objavili da Tejlor Ročesti nakon završetka ABA lige napušta Crvenu zvezdu i odlazi u Hapoel Jerusalim

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević je demantovao tu informaciju.

“Još jedna je u nizu informacija koja se pojavljuju u posljednje vrijeme i koje dolaze sa svih živih strana. Razumijem zašto dolaze, ne mislim da je ovo bilo kakva teorija zavjere, to je prosto pogrešna informacija u veoma pogrešnom trenutku za nas. Svaka od tih malih stvari može da utiče na tim, mi se trudimo da ne utiče. To je priča za klub, za rukovodstvo, za predsjednika, da vam neke stvari na kraju sezone kaže, kao što svaki put činjenično kaže šta je urađeno. Mislim da klub vodi veoma pametnu i finansijsku i sportsku politiku”, rekao je Alimpijević i nastavio:

“Vodi klub o svemu računa i to je potpuno pogrešna informacija. Oni imaju povrijeđenog igrača na toj poziciji i vjerovatno puštajući tu informaciju žele da provjere da li je Zvezda spremna da pusti Ročestija poslije ABA lige. Zvezda ima u ponedeljak treću utakmicu polufinala i ponavljam da ta informacija nema veze sa istinom”.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili