Rivers potpisao

Amerikanac Kej Si Rivers novi je košarkaš Crvene zvezde.

Rivers je prošao ljekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone.

Iskusni 31-godišni košarkaš koji može da igra na tri pozicije veliko iskustvo sticao je igrajući profesionalnu košarku posljednjih 10 godina u brojnim velikim klubovima (Beneton, Lokomotiva, Himki, Real dva puta, Panatinaikos, Bajern) sa kojima je osvajao i trofeje na najvišem nivou.

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, od koje se oprostio u velikom stilu u subotu uveče, ali je nakon poziva Crvene zvezde kako I sam kaže nakon obavljenih pregleda znao da je njegova nova epizoda u ozbiljnoj košarkaškoj karijeri:

“Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu,  vidio sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… bilo je veoma uzbudljivo, bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu.To je moj cilj,  izazov za mene, jer sam uvijek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavijestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?” rekao je Rivers po okončanju ljekarskih pregleda.

Rivers će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 23.

foto:kkcrvenazvezda mts

About The Author

Možda ste propustili