Repeša: Zvezda je favorit

Jasmin Repeša nakon što je njegova ekipa izborila majstoricu u finalu ABA lige.

Budućnost je nakon dva teška poraza u Beogradu smogla snage i uz pomoć navijača došla do dvije pobjede i seriju je vratila u Beograd gdje će u ponedjeljak pasti odgovor o šampionu regionalnog takmičenja.

“Zadovoljan sam što smo poravnali rezultat i izborili se da idemo u Beograd ponovo. Čestitam igračima na strpljivosti i kada nije bilo najbolje, ali i što su došli do vrlo važne pobjede za nas. Znamo da je vruć teren u Beogradu. Zvezda je favorit, nema dileme, ali mislim da ako kontrolišemo ritam kako treba, odnosno ne dozvolimo da se odlijepe možemo do rezultata. Moramo da naučimo da kontrolišemo 40 minuta, to su ključne stvari”, rekao je Jasmin Repeša.

Na pitanje crnogorskog novinara, koji je naveo da se u Beogradu “ponovo očekuje atmosfera linča”, da li će moći da “psihički pripremi” ekipu, Repeša je kazao da on pokušava da spusti “loptu na zemlju”

“Ne bih više o tome, molio sam i naše, ali znate da me nisu poslušali. Mislim da je večeras bila druga priča. Da će biti teško, biće. Posao moj je da pripremim ekipu. Da li će to biti dovoljno – to oni treba da urade na terenu. Igrači su primjer svima, među njima nije bilo ni najmanjih trzavica”, rekao je Repeša, koji je sa Cedevitom protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige okrenuo vođstvo od 2:0 u pobjedama.

foto:Budućnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili