Radislav Jovičić: Srbiji želim istorijski rezultat na Mundijalu!

Bio bih najsrećniji kad bi Srbija bila svjetski prvak u fudbalu i ne želim ni da pomislim da neće proći grupu, rekao je Radislav Jovičić, predsjednik Džiu džicu saveza Republike Srpske (JJS RS), koji je bio gost Meridianove emisije „Tipovanje sa poznatima“.

Svi se nadamo da će Srbija da ostvari istorijski dobar rezultat u Rusiji. Teško jeste, konkurencija je jaka, ali tu smo da navijamo za naše reprezentativce“, kaže Jovičić.

POGLEDAJ MMA PONUDU

Osim o Mundijalu, sa njim smo razgovarali i o Evropskom seniorskom prvenstvu u džiu džicu, čija je organizacija prošle godine povjerena upravo ovom savezu.

Zahvaljujući tom takmičenju, JJS RS dobio je nagradu grada Banjaluke za najbolje organizovan sportski događaj u 2017. godini.

Uz sve teškoće koje Banjaluka nosi sa sobom, zbog nepostojanja smještajnog kapaciteta, uspjeli smo taj projekat veoma uspješno da realizujemo“, navodi on.

KLADI SE NA BOKS

Kao jedan od osnivača JJS RS, Jovičić se prisjetio početaka, uspona i padova, ali i prvih velikih evropskih priznanja, koja su im kasnije bila vjetar u leđa za dalje uspjehe.

Za budućnost, Savez ima mnogo ciljeva i planova, a prioritet je njegovo jačanje.

Želimo da širimo naše članstvo i u pogledu klubova, i u pogledu članova, te da održimo svoj tempo razvoja i na međunarodnoj sceni. Naš sljedeći cilj je dobijanje organizacije svjetskog prvenstva u džiu džicu“, dodaje Jovičić.

ADRENALIN

Radislav Jovičić ističe da se adrenalin u službama bezbjednosti, za koje je radio više od dvije decenije, i adrenalin u sportu, nadopunjuju.

I jedno i drugo je usko povezano i ne znam da li bih sad mogao da kažem gdje ima više adrenalina. Podjednako je izazovno i podjednako je s ljubavlju, s moje strane, rađena i jedna i druga oblast“, kaže on.

Kompletan razgovor sa Radislavom Jovičićem pogledajte u nastavku….

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=fSc5NR_NOl8

About The Author

Možda ste propustili