PRVI PUT U BIH! Kladi se na VAR u meču Srbija – Brazil – samo u Meridianu!

Srbija je bila vidno oštećena u meču sa Švajcarskom, gdje je sudija Feliks Brih odbio da pogleda snimak očiglednog penala nad Aleksadrom Mitrovićem. Meridian kladionice su riješile da tu nepravdu isprave i da isplate sve igrače koji su se kladili da će na ovom meču biti dosuđen penal.

KVOTA 3 ZA VAR

To naravno nije sve! Meridian je prvi put u istoriji klađenja, ne samo na ovim prostorima, već i globalno, dao ponudu da se kladiš na VAR! Ako sudija odluči da pogleda snimak na ovom meču dobićeš KVOTU TRI!

Nadamo se da neće biti potrebe za gledanjem VAR-a, ali ako sudija odluči da na asistenciju VAR tima ispita neku situaciju sa meča Srbija – Brazil – imaš priliku da utrostručiš svoj ulog.

SA KVOTOM 30 VJERUJ U „ORLOVE“

To nije sve, jer je tradicionalno najveća kvota na Srbiju u Meridianu! Ako iskoristiš najnovije bonus kvote možeš da dobiješ kvotu 8.60 na “orlove”.

Kvota da će Srbija biti prva u grupi, a Brazil drugi je 30, tako da, ako vjeruješ u pobjede Kostarike i Srbije, dobro ćeš napuniti džepove!

Ništa nije nemoguće! Srpski reprezentativci vjeruju da mogu da pobijede, nadamo se da će ovoga puta suđenje biti na zadovoljavajućem nivou, a i Brazil se susreće sa nekoliko kadrovskih promjena pred ovaj meč.

About The Author

Možda ste propustili