Probali smo sa Cibonom, nije išlo

Cedevita se seli u Sloveniju i spaja se sa Petrol Olimpijom.

U emisiji Sportski mikrofon Hrvatskog radija gostovao je direktor KK Cedevita Davor Užbinec, koji je podsjetio što je zagrebački klub sve pokušao kako bi stekao naklonost navijača i sredine, prije nego se odlučio na drastičan korak preseljenja.

“Prije sedam-osam godina bili smo u konkretnim planovima spajanja našeg kluba s Cibonom, nažalost to u tom trenutku nije uspjelo. Prošle sezone ponovno su se pojavile priče koje nisu bile konkretne, ali se o tome šuškalo, ali ništa konkretno se nije dogodilo. Klub je počeo tražiti neka rješenja, pravce za budućnost u koje bi mogao ići, jer nismo nikad skrivali naše ambicije, tako da su se odvijali razgovori između našeg kluba i Olimpije o  mogućoj suradnji. Razgovori idu u određenom pravcu, a više o tome će biti u utorak na konferenciji za medije, te u nekoj skorijoj budućnosti”, rekao je Užbinec prenosi Index i najavio obraćanje za medije koje će sutra u Ljubljani uraditi čelni ljudi Cedevite i Olimpije.

Direktor Cedevite osvrnuo se i na bolan finiš sezone.

“Nisam baš dobro, ali to je sport. Nakon pet godina osvajanja naslova u nizu i ove godine smo planirali i očekivali da ćemo osvojiti, međutim došao je dan kad smo izgubili. Ali, drago mi je da se u dogodilo nešto pozitivno u košarci – bila je puna dvorana, lijepa košarkaška atmosfera, izvrsna utakmica, nažalost negativna za nas, ali to je sport”, rekao je Užbinec te dodao da se onaj ko ne zna gubiti ne može baviti sportom.

“Sve to ostavlja dozu stresa, ali okrećemo nove stranice i idemo dalje. Moramo vidjeti gdje smo pogriješili i što smo krivo uradili. Ovo je bila jedna od najturbulentnijih sezona za klub”, zaključio je.

foto:Marin Sušić /Cedevita

About The Author

Možda ste propustili