Prepali smo se titule

Košarkašice Orlova nisu iskoristile domaći teren.

Orlovi su imali prvu meč loptu, ali je nisu iskoristili. Banoviću su slavili pobjedu i na domaćem terenu će u petom meču dočekati Orlove.

“Banovići su bolje počeli utakmicu, a iskreno mislim da smo se mi malo i prepali titule i naše publike. Nije nas išao šut, oni su pogađali, imali su bolju energiju. Mi smo napravili neke greške i nadam se da ćemo to ispraviti za sljedeću utakmicu. U Banovićima će biti teško, ali potrudićemo se da dođemo do pobjede”, rekla je Nataša Šobot košarkašica Orlova.

Trener Slaviša Ožegović se složio da je loš početak i nervoza kumovali porazu.

“Loše smo otvorili utakmicu. Priželjkivao sam da to bolje uradimo. Promašili smo dosta zicera na početku, da li je to nervoza ili dobra odbrana protivničke ekipe је pitanje. Igrali smo koliko toliko po dogovoru drugo poluvrijeme, koje nije bilo loše. Došli smo i do izjednačenja u dva navrata, ali onda iskustvo protivničke ekipe ili opet nervoza što je za našu analizu. Što se tiče majstorice sve je otvoreno. Ja se nadam da ćemo se mi veoma brzo izvući iz ovog poraza. Idemo dalje kao i nakon prve utakmice kad smo se psihološki vratili. Mladi smo, hoćemo da se nadigravamo i daćemo sve od sebe”.

Foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili