PREMIJERNO U MERIDIANU:  Igrače čeka bonus račun na kazinu

Prvi put na tržištu, samo na meridianbet.ba, bonus račun na kazinu!

Ovdje tvoj novac vrijedi DVA PUTA VIŠE i pravi je trenutak da iskoristiš ovu nevjerovatnu priliku!

Znamo da uz najbolju ponudu uvijek idu i vrhunski pokloni: bilo da su to besplatni spinovi ili bonus novac za klađenje, ali Meridian je sada otišao korak dalje i odlučio da sve nove igrače nagradi sa 100% bonusa na prvi depozit!

KAKO DO DUPLOG KEŠA?

Jednostavno! Uplati prvi depozit, odluči sa koliko novca ćeš učestvovati u ovoj SJAJNOJ PROMOCIJI i Meridian će ti duplirati taj iznos. Dobro si shvatio: koliko uplatiš, toliko još dobiješ!

Takvu ponudu nećeš naći nigdje na ovim prostorima i zato nema razloga za čekanje: registruj se, uplati novac na svoj račun i uduplaćemo ti iznos!

Minimalana uplata za učestvovanje u ovoj ekskluzivnoj promociji, koja važi za naznačene igre, je 10, dok maksimalno možeš da uplatiš 50 KM, a kada dobiješ svoj bonus, treba da ga izvrtiš 30 puta, kako bi mogao da podigneš novac.

Ova jedinstvena ponuda krojena je po mjeri igrača i do sada nije viđena na našim prostorima!

ISKORISTI PRILIKU!

Ako imaš nalog na meridianbet.ba, ali još nisi deponovao novac, onda ova promocija važi i za tebe. Iskoristi je na pravi način! Požuri, javi i prijateljima da se registruju i uplate svoj prvi depozit, jer ovakva ponuda se ne viđa često!

Ne propusti dupli keš! Iskoristi šansu: uplati- izvrti- uzmi dvostruko!

Posjeti meridianbet.ba, jer tvoj novac tu vrijedi više! Doslovno!

About The Author

Možda ste propustili