Pobjedama se pravi najbolja atmosfera

Košarkaši Crvene zvezde u posljednjem kolu ligaškog dijela ABA lige dočekuju Megu.

Zvezda je odavno bezbijedila prvu poziciju pred start plej ofa, dok Mega ne može bolje od petog mjesta. Iako meč nema rezultatski značaj trener Zvezde Milan Tomić ne dozvoljava nikakvo opuštanje.

“Očekuje nas utakmica protiv dobre ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala i tokom ovogodišnjeg takmičenja. Sa druge strane, mi smo imali vremena da dobro treniramo, da se osvježimo tokom ove nedelje i pripremamo za ono to slijedi. Da ne želimo nikakve kalkulacije, iako smo odavno obezbijedili prvo mjesto, pokazali smo i u prethodnim kolima, pa ni sada neće biti drugačije. Želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu, jer se pobjedama pravi najbolja atmosfera za ono što slijedi, a to je plej of.”

Dejan Davidovac se slaže sa trenerom.

“Već dobro znamo ekipu Mege, mlad, rastrčan i kvalitetan tim. Ostali su bez Bitadzea tokom lige, ali su održali kvalitet, i ovu utakmicu ne želimo da shvatimo olako, i pored toga što smo već obezbijedili prvo mjesto. Svjesni smo da su pobjede najbolji put da se na pravi način uđe u plej of i ono glavno što nas čeka. Naravno da nam prisustvo navihača u velikom broju prija, i zato ih pozivam da dođu i pruže podršku ekipi, posebno sada u najvažijem dijelu sezone.”

Utakmica Zvezda – mega na programu je u subotu od 19 časova.

Foto:KK Crvena zvezda mts

About The Author

Možda ste propustili