Peković oprostio sva potraživanja prema Partizanu

Nikola Peković je još jednom pomogao svom voljenom klubu!

Nekadašnji centar Partizana, a potom i čovjek koji se u jednom od najtežih trenutaka u istoriji crno-bijelih prihvatio odgovornosti i postao predsjednik kluba, oprostio je sva potraživanja koja je do danas imao.

Došavši na mjesto predsednika Partizana, u septembru 2015. Nikola Peković je svoj novac uložio u oporavak kluba i tako praktično omogućio košarkaškom klubu Partizan da nastavi sa svojim postojanjem.

Peković je u crno-bijele ulagao i kroz donacije i kroz pozajmice, a sada je odlučio da se svega uloženog odrekne u korist Partizana.

„I ovim gestom, Nikola Peković je pokazao koliko je prviržen Partizanu i šta ovaj klub njemu znači. Oprostom potraživanja, Peković je još jednom dao ogroman doprinos stabilizaciji i oporavku kluba i učinio da klub danas značajno manje duguje. Kao predsjednik kluba, želim da mu se srdačno zahvalim, kako na ovom gestu, tako i na svemu što je učinio za Partizan i sa pozicije predsjednika i prije toga u ulozi igrača“, izjavio je predsjednik KK Partizan NIS, Ostoja Mijailović.

(Foto: Miroslav Todorović / Dragana Stjepanović)

About The Author

Možda ste propustili