Partizan: Treba nam pobjeda u Turskoj

U petom kolu Evrokupa, košarkaši Partizana NIS gostuju u Ankari,

U srijedu od 18 časova Partizan će se sastati sa ekipom Turk Telekoma. Nakon ostavke trenera, Nenada Čanka, ekipu će u sutrašnjem meču predvoditi njegov dosadašnji asistent, Aleksandar Matović.

“Situacija u kojoj se nalazimo jeste specifična, ali se trudimo da na to ne obraćamo veliku pažnju, već da se fokusiramo na svoju igru i na analizu igre našeg protivnika. U prošlom kolu, oni su u gostima protiv Trenta došli do važne pobjede i sigurno će sutra želeti da je na neki način potvrde, i tako sa bolje pozicije u odnosu na nas završe prvi dio takmičenja po grupama. Sa druge strane, vjerujem da mi sutra možemo da odigramo u dobrom ritmu i da dođemo do pobjede koja bi nam puno značila”, istakao je Matović.

Mladi bek crno-bijelih, Amar Gegić nada se trijumfu.

“Utakmica u Ankari je veoma važna za nas, jer bi pobjedom stekli lijepu šansu za plasman u top 16. Ipak, put do pobjede neće biti nimalo lak. Turk Telekom ima odličnu ekipu, punu iskusnih igrača koji svakome mogu da naprave probleme i svjesni smo da uloga favorita pre utakmice pripada njima. Bez obzira na to, mislim da smo u stanju da taj odnos snaga učinimo drugačijim kada utakmica počne”, zaključio je Gegić.

(Foto: Dragana Stjepanović)

About The Author

Možda ste propustili