„ORLOVI“ PROTIV „PANCERA“: Ovo su top kvote na Srbiju

Njemačka i Srbija, to je najčešće viđan duel na svjetskim prvenstvima, jer su se ove dvije selekcije sastajale čak šest puta na Mundijalima, mada je naš tim nastupao i kao Jugoslavija.

Sada, ova dva tima igraju u Volfsburgu prijateljski meč pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a u kladionici Meridian imaš sedam kvota na Srbiju koje se ne propuštaju.

Svi koji vjeruju da će okrnjeni sastav Njemačke vjerovatno bez Tonija Krosa i Serža Gnabrija izgubiti od Srbije imaju šansu da pogode kvotu 7.60.

Srbija očekuje da će Mladen Krstajić isprobati formaciju sa dva napadača tako da se svi nadaju da će na ovom meču biti dosta golova. Zato je GG3+ jako popularan, što se tiče ovog meča, a kvota u Meridianu je nevjerovatnih 2.28.

Meridian je spremio i specijal za ovaj meč. Oba tima imaju jako visoke fudbalere, a kvota na to da će timovi postići po gol glavom je 22.

Na ovom meču možete zaraditi i poslije samo dva minuta, ukoliko sudija dosudi žuti karton ili prvi korner padne u početnih 120 sekundi.

Ukoliko u prvih 15 minuta padne dva gola na ovom meču kvota je 10.

Na kraju tu su i dvije prilike za one koji najviše vjeruju u “Orlove”. Dupla pobjeda daje kvotu 45, dok je u slučaju 3+ golova Srbije kvota 3.00.

BRZA I BEZBJEDNA UPLATA + BONUS

Na sajtu meridianbet.ba, svoj keš račun možete da dopunite: Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Kliker i xBon, u banci i pošti, a ukoliko vam je nalog u evro valuti Skrillom, Neteller-om ili Paysafe-om.

Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćujete i za koji vid uplate da se odlučite- nemate nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobijate bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možete da isplatite na svoj bankovni račun.

foto:World Soccer Talk

About The Author

Možda ste propustili