OKK Borac počeo pripreme

OKK Borac počeo pripreme za novu sezonu.

prošlosezonski finalista prve lige Republike, OKK Borac počeo je pripreme za novu sezonu. Novi je i trener Dragan Mičić, kao i njegov pomoćnik Marko Šćekić, koji će možda i zaigrati za ekipu.

“Motivisali su me ljudi u klubu, vidim da su tu iz čistog entuzijazma i želje da Banjaluci daju kvalitetan košarkaški klub. Naravno, i Dragan je razlog zašto sam tu. On me doveo, on je jedan od mojih prvih trenera, dosta mu dugujem. Mnogo me naučio ne samo o košarci, već i o životu. Sada želim njemu da pomognem. Želim da pomognem mladim momcima iskustvom, da prenesem znanje koje sam stekao u Banjaluci i inostranstvu”, rekao je Šćekić.

“S obzirom na Markov karakter, vjerujem da će se pripremiti za drugi dio sezone. Smiješno je pričati o njegovom igračkom kvalitetu, sada je upitno samo da li će tijelo izdržati napore. Ali, on će značiti više nego trener ako bude igrao. On će karakterom, ponašanjem, odnosnom prema radu donijeti ekipi poseban kvalitet i mlade će činiti boljim igračima”, rekao je Mičići dodao:

“Ambicije Borca su uvijek iste, a to je prvo mjesto. U sportu je teško prognozirati, ali trudićemo se da radom i zalaganjem dođemo do finala. Pripreme ćemo početi sa dvadesetak igrača, a za desetak dana ćemo odlučiti ko će nastaviti da radi sa ekipom. Borac je otvoren za sve igače koji kvalitetom mogu da zadovolje zahtjeve kluba i lige.”

OKK Borac su do sada pojačali  Andrej Tomić i Mirko Ljuboja.

foto:okkborac

About The Author

Možda ste propustili