NOVI NAČIN UPLATE U MERIDIANU: Dopuni račun karticom i uzmi 20% bonusa!

Na sajtu meridianbet.ba depozit, bez dodatnih troškova, od sada možeš da uplatiš Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu Meridian ti poklanja 20% bonusa!

Osim što je ovo najbrži i najbezbjedniji način da bez nadoknade dopuniš svoj keš račun, to možeš da uradiš u bilo kom trenutku: bilo da si kod kuće, u kafiću ili automobilu.

Prednosti je mnogo: uplaćuješ za nekoliko sekundi, nema dodatnih troškova, nema grešaka prilikom uplate i ono najvažnije- račun dopunjavaš bilo kada i bilo gdje. I odmah uživaš u jedinstvenoj ponudi za klađenje i najboljem online kazinu na ovim prostorima.

NOVOGODIŠNJI POKLON ZA TEBE

Praznici uveliko traju i ne treba da čekaš Novu godinu, kako bi dobio poklon, jer Meridian unaprijed misli o svojim igračima. Dok traje Novogodišnji festival nagrada, svi igrači, koji prvi put karticom uplate depozit, dobijaju 20% bonusa.

 

ISKORISTI VRIJEME PAMETNO

Mastercard ili Maestro, ti biraš i štediš svoje dragocijeno vrijeme. Račun dopunjavaš u samo nekoliko klikova, a novac je istog trenutka spreman za klađenje. Bez provizije, bez poreza, bez redova i čekanja!

Meridianbet je sve prilagodio tebi i tvojim potrebama. Zato, iskoristi svoje vrijeme pametno!

Uplati karticom i uživaj u top ponudi za klađenje i kazinu sa više od 400 igrica, koji su ti dostupni na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama.

Požuri, jer čeka te nezaboravna avantura online klađenja, uz nevjerovatne bonuse! Posjeti meridianbet.ba i saznaj više o novom načinu uplate.

About The Author

Možda ste propustili