NOVA DIMENZIJA ZABAVE U MERIDIANU: Za sreću je potrebno 6 brojeva!

Lucky’s 6 je stigao u Meridian kladionice! Potpuno poboljšan, jednostavan i prilagođen potrebama igrača.

Meridian sa ovom igrom pomjera granice i može vam donijeti do 100.000 KM!

Princip najpopularnije igre brojevima vrlo je jednostavan: sve što treba je da pogodite 6 brojeva od 1do 48 i čeka vas nevjerovatan iznos!

SVAKIH 5 MINUTA OSVOJITE 100.000 KM

U bubnju se nalazi 48 brojeva od kojih birate 6. Od mogućih 48 brojeva nasumično se izvlači 35 brojeva. Ukoliko se među 35 izvučenih brojeva nalazi vaših 6 odabranih, imate pravo na dobitak koji se dobija množenjem novčanog uloga i koeficijenta naznačenog za posljednji pogođen broj. Izvlačenja se dešavaju na svakih 5 minuta, što znači 12 šansi za dobitak u jednom satu. Kada se još više uprosti, to znači da na svakih 5 minuta imate šansu da osvojite do 100.000 KM!

Lako i brzo možete da se igrate i da prekratite vrijeme, dok čekate da počne utakmica na koju ste se kladili. Uz Lucky’s 6, uzbuđenje nikada ne prestaje!

KOMBINACIJE

Minimalna uplata je 0,5 KMa mogu da se igraju i sistemi  6/7, 6/8, 6/9 i 6/10. Više kombinacija- veće šanse da se osvoji 100.000 KM!

Odaberite omiljene brojeve i čekajte Jackpot! To može da bude datum rođenja vama dragih ljudi, broj koji nosi vaš omiljen NBA igrač, broj autobusa kojim idete na posao…Vi birate!

BONUS POLJA 

Postoje dva bonus polja (dva redna broja), koja se pred svako izvlačenje nasumično postavljaju na dva broja. Ukoliko se serija brojeva, koju ste odigrali završava na njima, dodjeljuje se veliki (100%) ili mali (50%) bonus.

Samo odaberite omiljene brojeve i možda baš ti brojevi donesu 100.000 KM. Ako ne odmah, onda za 5 minuta, jer svakih 5 minuta je nova šansa.

BROJNE MOGUĆNOSTI

I to nije sve! Možete da se kladite i na boju kuglice prvog broja, prvi broj par/nepar, prvi broj manji ili veći od zadate granice, zbir prvih brojeva, više parnih/neparnih u prvih 5 brojeva, broj izvučen u prvih 5…

Mnogo mogućnosti i mnogo zabave čeka vas u Meridian kladionicama uz Lucky’s 6.

 

Lucky’s 6 uskoro i na sajtu meridianbet.ba.

About The Author

Možda ste propustili