Trajković: Naši Amerikanci otkrovenja sezone

Nenad Trajković o novajlijama u Igokei.

Aleksandrovčani su ovog ljeta  angažovali tri nova igrača, iskusnog Savu Lešića i dva Amerikanca Treja Kejla i Džimija Gejvina. Trener Nenad Trajković smatra da će Amerikanci biti veliko iznenađenje.

“Radi se o zaista kvalitetnim igračima, Gejvin je već igrao u Evropi i mislim da bi on mogao lakše da se uklopi. Sjajan je šuter, a vidjećemo koliko će mu trebati da se navikne na naš način rada i igre. Sa druge strane Kel je izuzetno mlad i perspektivan, raznovrstan je igrač koji može da pokriva više pozicija i mislim da bi oni mogli biti otkrovenje ove sezone. Naravno, izuzetno je važno da se dobro uklope u tim i da se naviknu na saigrače kao i ostatak ekipe na njih i njihov način igre”, rekao je Trajković za “Srpskainfo.com”.

U narednom periodu očekuje se da Uprava dovede još jednog igrača, koji može igrati pod košem.

“Potreban nam je još jedan visoki igrač koji može da pokriva i centarsku i krilnu poziciju. Sigurno će tu biti još pojačanja, međutim, sada dolazimo do finalizacije sklapanja tima i od narednog pojačanja, njegovih karakteristika, zavisiće sva ostala. Nećemo žuriti, počećemo da treniramo pa ćemo sa čim raspolažemo i koje pozicije treba da popunjavamo”, rekao je Trajković.

Košarkaši Igokee prvi radni sastanak će imati u ponedjeljak kada će se okupiti u Laktašima.

foto:goaztecs.com

About The Author

Možda ste propustili