Nazor: Protiv Partizana kao da je zadnja utakmica

Nakon sporazumnog razlaza s Alešom Pipanom, Zadar je brzo reagovao i na njegovo mjesto doveo dobro poznato lice Antu nazora, koji je po treći put preuzeo ovaj tim.

“Ssradnja s Pipanom je gotova, zahvaljujem mu na svemu što je napravio. Razlozi raskida nisu u nepoštovanju ekipe ili sličnim razlozima, već smo zaključili kako nema očekivane poveznice između ekipe i trenera niti naznake da bi u sljedećih nekoliko kola moglo biti bolje. S Nazorom smo pričali i prošle godine, razišli smo se u nekim sitnicama, drago mi je da ćemo sada sarađivati, rekao je sportski direktor Zadra Branimir Longin.

Ante Nazor zadovoljan je zbog svog povratka u Zadar.

-“Treći put sam na Višnjiku kao trener Zadra i mogu slobodno reći da je ovo na neki način moj košarkaški dom, vezan sam za neke svoje saradnike i ljude. Ovaj tim ima potencijala, moramo igrati na gornjoj granici svojih mogućnosti i odmah ćemo zasukati rukave i prionuti poslu, kazao je Nazor dodavši kako je dobro upoznat sa stanjem u ekipi.

Gledao sam sve utakmice Zadra. Pred nama je težak raspored, ali to u neku ruku može biti i dobro jer svaka neplanirana pobjeda diže ekipu. Moramo svakoj utakmici pristupiti kao da je zadnja, počevši od ove prve u Beogradu. Moramo razbiti psihološke barijere kod igrača i stvoriti hemiju u timu koja je najbitnija, poručio je Nazor koji će povratnički debi na klupi Zadra imati u petak protiv Partizana u utakmici 5. kola ABA lige.

foto:KKZadar.net/Šime Zelić

About The Author

Možda ste propustili