Nazor: Mene je sram

Izjava trenera Zadra nakon poraza od Krke.

krka je u 17. kolu ABA lige pobijedila Zadar u gostima i izjednačila se na začelju tabele sa ekipom Ante Nazora. Obe ekipe su na učinku od po pet pobjeda i do kraja im slijedi grčevita borba za opstanak.

“Oni su od početka ušli tvrdo, mobilizirano i agresivno, dok smo mi katastrofalno krenuli. Bez agresivnosti i u grču. Tek smo drugo poluvrijeme pokazali kako smo trebali igrati od starta. Na kraju smo prišli na posjed zaostatka, a tada smo imali tri glupava napada u kojima smo izgubili loptu. Nismo imali petlju da to riješimo. Mene je sada, u ovom trenutku sram kako je moja momčad izgledala. Mislim da još ništa nije izgubljeno. Do kraja je ostalo još dosta vremena, u sportu nema predaje i trebamo ići dalje”, rekao je Ante Nazor trener Zadra.

Simon Petrov, trener Krke zadovoljan pobjedom.

“Vrlo smo sretni što smo u Zadru uspjeli izvući pobjedu. Kontrolirali smo utakmicu do zadnjih nekoliko minuta, a na kraju je presudio jedan šut. Mi smo zabili, oni nisu. Imali smo dosta sreće i sretan sam što smo uspjeli. U pravilu bi nam u prethodnim utakmicama ponestalo snage u zadnjim minutama, no sada smo uspjeli izvući pobjedu. Svi želimo izbjeći borbu za ostanak do zadnjeg kola, no još uvijek je sve otvoreno. Biće tu još svega.”

foto:Zadar/Zvonko Kucelin

About The Author

Možda ste propustili