NA JEDNOM MJESTU: Ovdje ćeš naći fenomenalnu kvotu na Zmajeve i najveću kvotu na Srbiju

Reprezentacije danas nastavljaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Kini, a Meridianbet je ponudio ubjedljivo najveće kvote na Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

„Zmajevi“ su odavno izgubili svaku šansu da se kvalifikuju i sada igraju protiv Češke, koja je prošla dalje i takođe nema rezultatski motiv. Upravo u tome, možda, leži šansa da „Zmajevi“ dođu do pobjede.

Edin Atić i Amar Gegić djeluju kao dva igrača u najboljoj formi u timu, a ako misliš da će oni predvoditi tim Vedrana Bosnića do pobjede, čeka te kvota 6.50 na dvojku.

Ukoliko, ipak, smatraš da će bh. momci bar pružiti dostojan otpor i da neće izgubiti dvocifrenom razlikom, dvojka uz hendikep od -9.5 će ti donijeti kvotu 2.15.

Iako Srbija gostuje nejakoj Estoniji, i tu ti Meridian nudi kvotu 2.00. Udvostručićeš ulog na svom tiketu, ukoliko odigraš dvojku uz hendikep od 21.5. To djeluje mnogo, ali ako se zna da se u reprezentaciju vratio Miloš Teodosić, te da bi ova pobjeda odvela Srbiju na SP, onda treba računati da će “Orlovi” odigrati maksimalno i zabilježiti ubjedljivu pobjedu.

Na oba meča će te, samo u Meridianu, čekati neke sjajne igre poput ishoda prve četvrtine i broja poena u prvoj četvrtini, te klađenje na parni i neparni broj poena. Meridian je spremio i prelaze na košaku, ali i klađenje na to hoće li biti produžetaka na mečevima.

foto:fiba

About The Author

Možda ste propustili