Musić ekspresno do trofeja

Novak Musić sa Igokeom osvojio Kup BiH.

Novak Musić je u dresu Igokee odigrao samo dvije utakmice i odmah došao do trofeja. Debitovao je u polufinalu Kupa BiH protiv Mladosti u subotu, a dan kasnije podigao trofej poslije pobjede u finalu protiv Sparsa.

“Treba mi vremena da se uklopim, ali sam zadovoljan odigranim na dvije utakmice, mada to nije ni blizu onoga što mogu da donesem. Sada nam slijedi skoro dvosedmična pauza, pa ću imati vremena da se uklopim. Momci su me prihvatili, još da malo pohvatam akcije i mislim da neće biti problema da izborimo opstanak u tri preostale utakmice ABA lige”, izjavio je Musić za “Glas Srpske”.

Smatra da može dosta toga donijeti novom timu.

“Mogu da pojačam agresivnost u odbrani, prije svega na protivničke plejmejkere dok mogu da doprinesem u tranziciji te da malo ubrzamo igru. Ipak, to će najviše zavisiti od onoga što trener bude tražio od mene, a  ja treba da to ispunim”, rekao je Musić, koji je u igokeu stigao iz OKK Beograda.

Karijeru je započeo u Megi, da bi potom po sezonu proveo na pozajmicama u Smederevu, Beovuku i OKK Beogradu. Uskoro će imati priliku da upiše prve minute u ABA ligi.

“Ne očekujem nešto posebno i znam da ću dati sve od sebe da to izgleda što bolje, jer znam da mogu da igram, mada ćemo vidjeti kako će to izgledati. Staviću se u službu tima, dok ću ja biti u drugom planu”.

Prvi utisci po dolasku u Laktaše su sjajni i naglasio je da je sve kako treba.

“Lično poznajem nekoliko mladih momaka odavde, a tu je i Bogdan Nedeljković, sa kojim sa trenirao dok sam sa Savom Lešićem igrao u Megi i neće mi biti problem da se uklopim”, dodao je Musić.

Foto:Nikola Vuruna/Igokea

About The Author

Možda ste propustili