Zvezda ima novog trenera

Milan Tomić novi je trener šampiona Srbije.

Milan Tomić novi je trener Crvene zvezde sa kojom je potpisao ugovor na tri godine.

Rođen je 24.jula 1973.godine u Beogradu, a na mjesto šefa stručnog štaba KK Crvena zvezda mts dolazi nakon izuzetno bogate 26-godišnje karijere kao igrač i trener u Olimpijakosu iz Pireja.

Tomić je svoje košarkaško ime izgradio u Grčkoj, a sa crveno-bijelima iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa Grčke.

Milan Tomić stiže u Crvenu zvezdu željan dokazivanja, i sa izuzetno bogatim košarkaškim iskustvom, jer je nakon igračke karijere, u stručnom štabu višestrukog prvaka Evrope obavljao sve važne operativne poslove: tim menadžera, pomoćnika trenera, generalnog menadžera, kao i prvog trenera Olimpijakosa u dva navrata.
KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo što je uspjela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog ljeta, tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda mts.

O terminu konferencije za medije i zvanične promocije Milana Tomića kao prvog trenera kluba, KK Crvena zvezda mts oglasiće se u naknadno- piše na portalu Crvene zvezde.

foto:kkcrvenazvezda.rs

About The Author

Možda ste propustili