Milaković: Jako bitna pobjeda kod kuće

Trener Igokee Žarko Milaković nakon pobjede protiv Olimpije.

Žarko Milaković trener Igokee prije meča sa Olimpijom govorio je koliko je bitno da njegov tim pobjeđuje na domaćem terenu pošto su ove sezone doživjeli već tri poraza. Njeg tim je slavio protiv Olimpije osmi put i došao do važne pobjede.

“Jako je bitno da smo pobijedili. Čestitam i Olimpiji na dobroj utakmici i želim im sreću u nastavku prvenstva”, rekao je poslije meča Milaković i nastavio:

“Da li je ovo način na koji ćemo igrati sigurno nije, ali jako bitna pobjeda. Nismo imali dovoljno vremena da uklopimo ova dva nova igrača. Škripalo je dosta u odbrani, ali bitno je da idemo sa drugačijom energijom u nastavak sezone”.

O meču u kojem je postignuto čak 220 poena.

“Mislim da smo se mi adaptirali na njihov napad. Imaju jake igračle na lopti i pokušali smo što ranije da ih zaustavimo. Bitno je da smo radili čitavu utakmicu i bitno je da smo energetski bolje izgledali nego u prethonim susretima”.

Do meča protiv Mornara koji je za deset dana biće vremena da se uigraju Lafajet i Anđušić.

Nakon meča protiv Mornara ide reprezentativna pauza zbog koje imamo četranaest dana na raspolaganju pred duel sa Partizanom. Njih dvojica su nam pomogli u ovoj utakmici, a nadam se da će biti tako i u nastavku”.

Olimpije je večeras u Laktašima imala 22 ofanzivna skoka.

“Na dosta pozicija smo duži i veći od njih, pa toliki broj skokova u napadu sigurno nije dobar. Ali, ispravljaćemo to na treningu, staviti akcenat na neke stvari koje nisu funkcionisale da u narednim utakmicama ne ‘padamo’ na istim stvarima. Oni su pogodili i 14 trojki što je atipično, ali izgleda da je takav vikend”, zaključio je Žarko Milaković.

foto:kosarka24.ba/Nenad Vuruna

About The Author

Možda ste propustili