MESI VEČERAS ČASTI! U Meridianu najbolja kvota na Argentinu – to ne smijete propustiti!

Večeras je biti ili ne biti za Lionela Mesija. Sjajni fudbaler Barselone mora da dođe do pobjede protiv Hrvatske, ako želi da svoju Argentinu progura u naredni krug takmičenja. A, ako vjeruješ da će mu to uspjeti – možeš dobro da napuniš džepove!

ARGENTINA- HRVATSKA

Najbolja kvota na pobjedu Argentine je u Meridianu! Zato pravac Meridian – gdje ćeš dobiti kvotu 2.37 na 1! Ovo bi morala biti sigurica, jer Hrvati nisu impresionirali protiv loše Nigerije, a da li zaista mislite da Mesi može da ispadne u grupi? Ovaj kec mora biti na svakom tiketu!

DANSKA -AUSTRALIJA

Još jedna nevjerovatna kvota te čeka na kec na Dance! Igrali su taman koliko im je potrebno u prvom meču i sada mogu mnogo opuštenije da uđu u meč sa Australijom. Iako su Australijanci odigrali sjajno sa Francuskom, sada će morati da napadnu što im ne odgovara stilu igre! Zato, zašto ne bi iskoristio mega kvotu 2.40 na pobjedu Kristijana Eriksena i drugova?

FRANCUSKA-PERU

Posljednji par dana je meč Francuske i Perua, a svima simpatični Peruanci vjerovatno moraju da jure pobjedu u ovom meču! Teško je za povjerovati da će se to desiti! Teško je za povjerovati i da je kvota na Francusku 1.85 – ali to je istina!

Tako da – pravac u Meridian da se iskoristi ova sjajna ponuda i nevjerovatne kvote!

SVAKI DAN UZMI BONUS

Uz sve to, Meridian svakog dana dijeli 100 KM onome ko pogodi tiket sa najvećom kvotom, dok te na kraju čeka nevjerovatnih 1.500KM!

foto:express.co.uk

About The Author

Možda ste propustili